Edició nº74 de la revista AHIGE

2 septiembre 2014

Ja està disponible l’edició nº 74 d’Homes Igualitaris , la revista digital de AHIGE.

Us animem a tots i totes a llegir!

En aquesta edició, ens parlen de:

EDITORIAL: “Els reptes dels homes igualitaris”.

“Galeria d’homes al marge del patriarcat”. Aquest mes recorden a Qasim Amin, un home feminista musulmà, a cavall entre els segles XIX i XX.

Activitats realitzades des d’AHIGE, destacant el relat de l’experiència dels campaments juvenils d’estiu desenvolupats en diferents llocs de Castella i Lleó. Els tallers realitzats per AHIGE partien de la idea d’incloure dins de les activitats pròpies d’oci i esport, tallers vivencials entorn de les seves relacions i a la igualtat.

Obert el termini d’inscripció per la 5ª edició del curs virtual “Intervenció amb homes que exerceixen violència de gènere”.

Oberta la inscripció per als tallers “Noves relacions en igualtat” a realitzar a Màlaga a la fi d’aquest any, presencials i gratuïts.

Campaña de les rodes d’homes contra la violència masclista, que tindran lloc en tot el país el proper 21 d’Octubre.

AHIGE forma part de la PPIINA (la plataforma pels permisos de paternitat iguals i intransferibles), l’assemblea de les quals tindrà lloc els propers dies 25 i 26 d’Octubre a Madrid.

La Recomanació d’aquest mes és cinèfila: una reflexió, al fil del film “Les vides de Grace” (”*Short *term 12”, 2013-2014).

Per a més informació: Revista AHIGE

Categoría:
Laura

Comentaris

comentaris desactivats per aquest article