FUNDACIÓN ANABELLA. 21 DE JUNY A LES 18H.

14 junio 2013

Divendres que ve dia 21 de juny a les 18 h. al Centre Cívic del Port de Sagunt (Jardins Antic Sanatori), tindrà lloc una xerrada col·loqui amb Ana Bella Estevez.

Ana Bella va impulsar la Fundació que porta el seu nom en 2006, per ajudar a dones maltractades.
Ana Bella considera d’extrema importància canviar la forma en què els mitjans de comunicació tracten la violència de gènere. Està convençuda que cal promoure exemples positius de dones que han superat la situació i presentar-les a la societat NO COM VICTIMES, si no COM A SUPERVIVENTS. Aquí resideix la gran força del seu missatge.

Aquests són alguns dels seus plantejaments:

“La misión de la FUNDACIÓN ANA BELLA es construir una sociedad en igualdad libre de violencia hacia las mujeres.”

“Somos una entidad sin ánimo de lucro formada por una red de mujeres supervivientes que ayudamos a mujeres maltratadas para lograr su Empoderamiento personal hacia una vida digna.”

“A través de nuestros Testimonios Positivos, Sororidad y Empatía, conseguimos que mujeres maltratadas superen la violencia en positivo y se transformen en Supervivientes capaces de actuar como agentes de cambio social, generando un efecto multiplicador.”

“Desde la visión y el convencimiento de que las mujeres que hemos sido capaces de superar los malos tratos no somos víctimas, sino mujeres SUPERVIVIENTES que aportamos un valor positivo al desarrollo de una sociedad en igualdad.”

Per conèixer més sobre Ana Bella i la seva fundació, punxeu els següents documents:

Biografía Ana Bella texto web 2013.pdf

Perfil_de_Ana_Bella_Emprendedora_Social_de_Ashoka_2011.pdf

PREMIOS texto web 2013.pdf

Categoría:
Laura

Comentaris

comentaris desactivats per aquest article