PROGRAMA 25 DE NOVEMBRE 2011

7 noviembre 2011

Per veure el programa complet descarregar els arxius.

Cara diptico.zip
Interior diptico.zip

ACTES DE LA SETMANA:

Dimarts 8 de novembre a les 20 h

LLIURAMENT DE PREMIS del Concurs de Cartells de l’alumnat del Batxillerat Artístic IES Clot del Moro. En aquesta ocasió el concurs de cartells organitzat perla Regidoria de la dona, ha estat protagonitzat per l’alumnat de primer i segon curs de Batxillerat Artístic de l’Institut d’Ensenyament Secundari “Clot del Moro”, on s’han presentat un total de 47 cartells, dels quals el jurat ha seleccionat 10 cartells finalistes, entre els quals estava el guanyador i el primer i el segon accèssit, que seran exposats a la Biblioteca Municipal “Cronista Chabret” des del dia 8 al 12 de novembre.
El lliurament de premis a les 3 concursants guanyadores serà el dimarts dia 8 de novembre a les 20 hores en la mateixa Biblioteca.
A partir del dia 14 de novembre i fins el dia 30 es podrà veure l’exposició completa als locals del Casal Jove (c/ Vent de Marinada) del Port de Sagunt.

Dijous 10 de novembre a les 19 h

PRESENTACIÓ DEL BLOG: “talleresviolenciadegenero.blogspot.com”.
Casal Jove (c/ Vent de Marinada)
Organitza: Regidoria de la Dona

Divendres 11 de novembre a les 18.30 h

TALLER: “Mujeres en la historia y en la Sociedad contemporánea: feminismos y antifeminismos” Coordina: Ana Aguado, Catedràtica de Hª contemporània de la Universitat de València
Centre Cívic (Sala multiusos)
Organitza: Col•lectiu Dones de Sagunt “8 de març”

Categoría:
Laura

Comentaris

comentaris desactivats per aquest article