Podem eixir

29 junio 2010

El curs d’autoajuda “Podem Eixir” va finalitzar ahir dia 28 de juny del 2010. En ell han participat unes 20 dones del nostre municipi exposades a relacions afectives de risc.

Este curs, subvencionat per la Conselleria de Benestar Social, Direcció general de la dóna i per la igualtat, es realitzava una vegada per setmana en els locals de l‘Àrea de la dóna, i estava coordinat per una llicenciada en psicologia especialista en gènere, violència i comunicació. La dones assistents disposaven d’un espai de comunicació per a desenvolupar la seua autonomia, elaborar la seua situació i vivències, aprendre a conéixer-se i reconéixer-se i canviar la seua actitud per a aconseguir unes relacions més equitatives i enriquidores amb el seu entorn.

Els resultats del curs, a pesar de les dificultats succeïdes durant el transcurs del mateix han sigut positius. S’ha aconseguit un alt índex d’assistència i participació, les participants han adquirit, millorat i corregit diversos aspectes de les seues rutines consolidant així la seua autonomia. Estos són alguns dels objectius que s’han anat aconseguint gràcies al paper fonamental dels diferents recursos assignats al programa. A més, la col·laboració mantinguda amb les professionals de l‘Àrea de la Dóna i la psicòloga del Gabinet Psicopedagògic han permés una intervenció integral i sense fissures que s’ha mostrat altament eficaç en l’abordatge d’un problema tan difícil d’afrontar com ho és el de la violència de gènere.

Categoría:
Laura

Comentaris

comentaris desactivats per aquest article