PROGRAMA 8 DE MARÇ 2010

23 febrero 2010

Aquestos són els actes que amb motiu del dia 8 de març, “Dia Internacional de les Dones”, les diferents associacions i entitats de la nostra localitat han preparat per conmemorar aquest dia.

Cartel de Angel Ventura 8M_2010 Angel Ventura ha sigut el guanyador del concurs de cartells que desde fa 18 anys ve organitzant el Col.lectiu de Dones de Sagunt 8 de març, finançat per l’ Ajuntament, que també edita el cartell guanyador per la campanya del dia internacional de la dona.

Volem destacar la pluralitat i amplitut del programa amb un elevat grau de sensibilitazció del nostre municipio per aconseguir una societat més justa i igualitària.

¡¡Esperem la vostra participació!!

programa1.zip
programa2.zip

El 11 de març a les 19,30 a la Biblioteca pública Municipal de Sagunt, pl. Cronista Chabret, i dins del Cicle “dies de literatura”, l‘’escriptor alcoià Carles Cortés, ens parlarà sobre : “Els meus personatges femenins: una escriptura des de la rebel•lió”.

També el centre Infodona de Sagunt (depenent de la Conselleria de benestar Social), ha organitzat diverses xarrades durant aquest mes:

Dia 4 de març. 17h. Sede de la Asociacion. Asociacion Amas de casa Tyrius de Sagunto. “El asociacionismo de mujeres. Valor social y personal en beneficio de las mujeres y del conjunto de la sociedad”.
Dia 25 de març. 17h. Centro Civico. Asociacion Amas de Casa Tyrius de Pto. Sagunto. “Situación de las mujeres de la Comunitat Valenciana en el sigo XXI”.

Per vore els actes organitzats per la Conselleria de Benestar Social:
8 de març

Categoría: 8 de Marzo
Laura

Comentaris

comentaris desactivats per aquest article