Ja tenim cartell guanyador del 25 de novembre.

28 octubre 2009

Enguany l’àrea de la Dona celebra el VI concurs de cartells amb motiu del 25 de Novembre, Dia Internacional de Lluita contra la Violència de Gènere. En esta edició l’autor del cartell guanyador és José María Esteve de Puçol, que ha sigut premiat amb 500 euros per este treball. Com cada any, el lema del cartell és “Parem la violència contra els dones”.
La regidora de l’àrea de la Dona, Davinia Bono, assegura que “novament, podem dir que cada any són més els hòmens que participen d’este concurs. És gratificant saber que dia a dia avancem en igualtat i així ho mostren les estadístiques d’esta edició, al igual que l’any anterior. Es tracta pues d’un xicotet pas més que entre tots i totes hem de donar per a aconseguir la igualtat real entre hòmens i dones

El dijous 12 de novembre a les 19:30 al Centre Cívic ( jardins antic sanatori de Port de Sagunt), s´inaugurarà la exposició del concurs de cartells i es farà entrega del premi del cartell guanyador. La exposició estarà oberta del dia 12 al 29 de novembre.

cartell guanyador

Dades de participació:

Dades de participació:
A la VI edició del concurs de cartells del 25 de novembre, s´han presentat un total de 24 persones, de les quals 12 són dones i 12 homes.
El total de cartells presentats ha sigut de 29.

Per edats:

de 15 a 25: 5 dones i 4 homes
de 26 a 35: 5 dones i 6 homes
de 36 a 45: 1 dona i 2 homes
de 46 a 55: cap participant
de 56 a 65: 1 dona

Del municipio de Sagunt s´han presentat 9 dones i 4 homes i de fora de la localitat 3 dones i 8 homes, com es pot vore a la gràfica:

Per provincies: De la provincia de valència han participat 11 dones i 9 homes, de la provincia de Castelló 1 dona i 1 home, d´Alacant no hem tingut participación i de fora de la comunitat, concretamente de la de Madrid, 1 dona i un home

Categoría:
Laura

Comentaris

comentaris desactivats per aquest article