Convocada la I pintada de samarretes contra la violència de gènere i per la igualtat.

13 octubre 2009

La delegada de la Dona ha presentat esta primera edició de l’activitat, la qual està inclosa dins del programa d’actes del 25 de novembre, i en la qual s’han coordinat la delegació de la Dona de l’Ajuntament de Sagunt, l’Associació Contra la Violència de Gènere Manos Lilas, el Fórum Jove, Violència de Gènere Tolerància Zero i el Pla d’Igualtat de Gènere

Este matí ha sigut presentada en l’Ajuntament de Sagunt davant dels mitjans de comunicació la primera edició de la pintada de camisetes contra la violència de gènere i per la igualtat, per part de la delegada de l’àrea de la Dona, Davinia Bono. Este concurs-taller, que porta per lema “Contra la violència cap a les dones i per la igualtat”, és una de les activitats incloses dins del programa d’actes de 25 de novembre, i té com a finalitat difondre i fomentar la implicació de la gent jove contra la violència de gènere per mitjà del disseny d’un dibuix en una camiseta que projecte una imatge superadora i allunyada del victimisme. El taller tindrà lloc el divendres, 6 de novembre de 17 a 19 hores en el Casal Jove de Port de Sagunt (c/ Vent de Marinada).

En el concurs podran participar totes les persones jóvens que ho desitgen i que tinguen una edat entre 11 i 20 anys. A cada participant se li adjudicarà un número d’orde i se li farà entrega d’una camiseta blanca, a més d’un retolador negre per a pintar en tela, únics materials admissibles, i només es podrà dissenyar una camiseta per participant. Els participants hauran de realitzar la seua inscripció des de hui fins a dijous que ve 29 d’octubre a les 13.00 hores en els departaments de secretaria dels instituts d’ensenyança secundària del municipi, i en els espais municipals de Casal Jove, Espai Dina i Espai Jove.

Categoría:
Laura

Comentaris

comentaris desactivats per aquest article