Qui som


Presentació

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web: igualtat-sagunt.com

Volem que siga un espai obert on poder:

*Trobar informació del serveis d’atenció, informació i assesorament per a dones que es troben en situació de conflicte i/o maltractament.

*Trobar informació de les activitats i serveis de l’àrea de la dona de l’Ajuntament de Sagunt.

*Acostar-vos a les accions que es realitzen en compliment del Pla d’igualtat de Gènere, des dels diferents departaments municipals.

*Trobar noticies relacionades amb la igualtat entre els gèneres, avanços de les dones, programes i activitats al voltant de tots aquests temes en la nostra ciutat.

*Apropar-vos a l’activitat del Consell Municipal de la dona de l’Ajuntament de Sagunt, a través de les actes i altres informacions.

*Informar dels programes que es realitzen al voltant del “8 de març”, dia internacional de les dones i el “ 25 de novembre “, dia internacional contra la violència de gènere.

*Possibilitar un espai pel moviment associatiu de les dones de la nostra ciutat, per a difussió de les seus activitats i opinions.

*Possibilitar que les entitats adherides al Pacte Ciutadà contra la violència de Génere de Sagunt, hi troben un espai on informar-se de les activitats, intercanviar experiències i propostes, i consultar.

*Facilitar enllaços amb altres Webs, i en general poder fer difussió de webs, blogs, correus, activitats, concursos, experiències, bibliografía i materials d’interés.

L’ Equip humà de l’Àrea esperem estar a l’altura de les necessitats i de les vostres expectatives.