Programa 8 de març 2015

26 febrero 2015

Aquests són els actes que amb motiu del dia 8 de març, “Dia Internacional de les Dones” les diferents associacions i entitats de Sagunt han preparat per commemorar aquest dia.

Us convidem a tots i totes a participar-hi!

Programa 8 de març 2015- interior.pdf

Programa 8 de març 2015- exterior.pdf

Aquest és el cartell guanyador del concurs que un any més, i amb aquest van 23, ha organitzat el Col·lectiu de Dones 8 de març de Sagunt, amb el lema “Trencant rols de gènere. Coresponsabilitat”

L’autoría del cartell guanyador és de Rubén Lucas García.

Categoría:
Laura


Bases del XXIII Concurs de Cartells del "8 de març"

20 enero 2015

Un any més, el COL.LECTIU DONES DE SAGUNT “8 DE MARÇ”, organitza el concurs de cartells per commemorar el dia 8 de març, el cartell guanyador del qual podrà ser utilitzat per l’Ajuntament de Sagunt com a cartell anunciador dels actes programats per a aquesta data.
El cartell guanyador estarà dotat amb un premi de 500 euros, i la data límit de lliurament dels cartells serà el dilluns 16 de febrer de 2015 a les 20h en la libreria “3 en Ratlla”, Plaça Cronista Chabret de Sagunt.

Contacte: donesagunt8mar@hotmail.com
FACEBOOK: Col·lectiu dones de Sagunt 8 de març

2015_BASES_CARTELLS__8_de_maru00E7-1.pdf

Categoría:
Laura


Informe víctimes mortals per violència de gènere. Data d'actualització 14/05/2015

14 enero 2015

VMortales_2015_14_05.pdf

Font: Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Categoría:
Laura


Cicle dones directores

12 enero 2015

Cicle trimestral dedicat a les dones directores, organitzat per la ASSOCIACIÓ CULTURAL NAUTILUS PORT SAGUNT, nova entitat adherida al Pacte Ciutadà contra la Violència de Gènere de Sagunt.

El dia 12 de gener es projectarà la pel.lícula “Tres dias con la familia”, el dia 9 de febrero, “Vámosnos Barbara”, i el 9 de març, “De tu ventana a la mia”.

Totes les projeccions tindran lloc al Centre Cívic a les 7 de la vesprada.

Categoría:
Laura


Premi Falla Igualitària 2015

12 enero 2015

L’Ajuntament de Sagunt té la voluntat ferma d’impulsar totes aquelles iniciatives que tinguen com a objectiu promoure la igualtat entre homens i dones, i la prevenció de la violència de gènere per tal de contribuir a aconseguir una societat més justa e igualitària, per això, com un pas més en aquesta direcció i per tal de contribuir perquè tots els àmbits socioculturals , i també les associacions culturals de les falles, s’impliquen en aquesta direcció, valora la importància de continuar amb la convocatòria anual que en els últims anys està destinada al foment d’aquestes iniciatives, i que estiguen organitzades per les associacions culturals de les falles de Sagunt, amb la convocatòria del premi “7ª EDICIÓ DEL PREMI A LA FALLA MÉS IGUALITÀRIA DE SAGUNT (2014-2015). El premi està dotat amb 300 euros, i el termini per presentar sol.licitud finalitza el 27 de febrer de 2015

Les associacions falleres que es presenten hauran de descriure en la presentació quina és la seva participació: en el monument faller, almenys una escena ha de fer al·lusió explícita a l’objecte d’aquesta convocatòria; quant a la crítica, en el llibret i les activitats de l’associació, aquestes seran tingudes en compte de manera complementària.

A l’hora de concedir el premi, es valorarà que la falla projecte una imatge d’igualtat en el monument i crítica, llibret i/o activitats; que respecte la dignitat de les dones; que fomente la igualtat entre les persones; que utilitze un llenguatge no sexista; i que fomente la coresponsabilitat i la superació dels rols tradicionals i els estereotips sexistes.

conv2015_falla_igualitaria.pdf

05_Solicitud participación en convocatoria de premios.pdf

Premis_Annex2_Memòria descripció del projecte.pdf

ordenanza_falla_igualitaria2013.pdf

Categoría:
Laura